Ny landslagssjef i fotball

Da har det uungåelige skjedd. Åge Hareide trakk seg som sjef for landslaget.

Dette var nok det beste både for laget og Åge. Et helt år uten seier, og et Norsk folk som var iferd med å snu laget ryggen. Når vi nå får en ny trener blir det som å begynne på nytt igjen.

Våre kandidater:

1. Drillo! Tenk å fått den mannen!!! Bare det psykiske aspektet, og den trua det ville ha gitt spillerne hadde vært helt enorm. Tviler på at han er interresert, men når han kunne ta Irak jobben, så må vel dette være mulig også.

2. Tom Nordlie. Fyrens enorme engasjement og evnen til å mobilisere spillere til å yte maks på kort tid gjør ham til et godt valg. I en landslagssituasjon ville han heller ikke ha «slitt ut» spillerne slik som han er beskylt for på klubblagsnivå.

3. Trond Sollied. Buttet litt imot for ham i det siste, men hans stilling blant det Norske folk og kompetanse er upåklagelig.

Kan ikke se så mange andre klare valg. NEI! Vi vil ikke ha en utenlands trener!!! ;) Begrunnelse: Å få inn en utenlandsk trener med «kontinentalsk» spillestil kler dette spillermaterialet svært dårlig. Det var jo dette Hareide hele tiden forsøkte på. Gi oss god gammeldags fjellapestil takk!

Tags:
Etiketter Fotballklubber / diverse |

2 Kommentarer til “Ny landslagssjef i fotball”

  1. nils Skrev:

    At ^ge trekte seg e det beste som har hendt.. han sko alldri ha trent landslaget i heilwtatt :-)

    Han e å blir en klubb trener :-)

  2. nils Skrev:

    At Åge trekte seg e det beste som har hendt.. han sko alldri ha trent landslaget i heilw’tatt :-)

    Han e å blir en klubb trener :-)

Legg igjen en kommentar: