Skjønnhetstips

Hva ser vel flottere ut enn en slank og veltrent kropp?

Her har du 6 andre sunne og naturlige skjønnhetstips som alle har den bivirkningen at de er bra for helsen din:

Skjønnhetstips
1. Gå eller løp en tur. Anstrengelsene får fart på blodsirkulasjonen. Dette kombinert med den friske luften gir deg en fin naturlig farve i ansiktet.

2. Har du dårlig holdning? Gjør som de kongelige! Øv på holdingen din regelmessig. En rett holdning med magen inn og brystet ut får oss til å se bedre ut. To treningsformer som hjelper på holdningen er Yoga og Pilates.

3. Smil! Ikke bare ser et smilende menneske vakrere ut enn en som er sur, men smilet sender også ut signaler til hjernen om å produsere endorfiner som automatisk gjør deg i bedre humør. Ingen dårlig bivirkning…

4. Ønsker du vakker hud? Pass på å drikke nok vann og få nok søvn. Studier viser at trening ikke bare gjør huden yngre, men også kan reverese aldringstegn!

5. Slutt å røyke! Ikke bare er røyking helsefarlig, men gir deg også rynker i ansiktet, en grå hudfarge og ru og hard hud.

6. Start dagen med et glass vann med et par sitron- eller limeskiver oppi. Dette hjelper kroppen med å få renset ut toxiner og andre avfallstoffer. Les om detox.

Etiketter Trening og helse |

2 Kommentarer til “Skjønnhetstips”

  1. Piia Skrev:

    Fin måte å bli slank og fin kropp på!
    Men har dere flere tips til slank kropp? 🙂

  2. admin Skrev:

    Hei Pia, i denne artikkelen finner du noen tips: http://treningstips.org/slanketips/

Legg igjen en kommentar: