Football Manager

Everton skal begynne å bruke Football Manager når de speider etter nye talenter.

Vi er mange som har brukt utallige timer med dette spillet. Det utrolige er at de fleste av ungguttene i spillet (som ingen nesten hadde hørt om) som ble toppspillere i spillet, også har blitt det i virkeligheten! Nå skal faktisk Everton manager David Moyes begynne å studere talentene i spillet, for så kanskje kjøpe dem i virkeligheten! Saken er at spillutviklerne «Sports Interactive» har en vanvittig mengde med folk som bidrar til å bygge opp databasen i spillet. Mange fler enn det en enkelt fotballklubb kan stille opp med.

Blir artig å følge med fremover, og se hvem Everton kjøper som følge av dette.

Tags: ,
Etiketter Spill |

2 Kommentarer til “Football Manager”

  1. Lund83 Skrev:

    Dette er jo helt sykt bra:-) får se om de henter noen ukjente spillere da^^

  2. James Bond Skrev:

    Husker jeg kjopte John Carew i Championship Manager da han nylig begynte og spille for enga. Han var relativt ukjent i virkeligheten da jeg kjopte han. Han var altsaa et stort talent i spillet. Sesongen etter i virkeligheten slo han til i Rosenborg og senere spilte for Valencia, Roma, det tyrkiske laget, Lyon og Aston Villa!!

    Det at Everton skal bruke denne databasen, er en stooor fordel for dem. Man kan som det sies nesten spaa framtiden med unge talenter i dette spillet. Fabelaktig!!

Legg igjen en kommentar: