Hvordan bli myk

Det er mange fordeler ved å være myk. Du er mindre utsatt for skader og oppnår bedre bevegelighet.

Viktig! Alltid varm opp godt før du begynner å tøye. Lett jogging eller en rask spasertur er ypperlig.

Når du gjør uttøyningsøvelsene er det svært viktig å være forsiktig. Gjør øvelsene rolig og kontrollert. Ikke «rykk» muskelen, da dette kan gi deg skader. Synkroniser tøyingen med pusten.

Alltid tøy motsatte muskler. Hva menes med dette? Jo om du tøyer brystmusklene, tøy også ryggen samtidig for ikke å oppnå ubalanse.

Rom ble ikke bygd på en dag. Sånn er det også med trening. Du kan ikke vente å bli myk som ei katt over natta. Ta deg tid. Sett opp et treningsprogram som tar for seg tøying av hele kroppen. Fremgangen kommer om du trener systematisk over tid.

Yoga og Pilates er perfekte treningsformen om du ønsker å bli myk. Disse treningsformene har dessuten mange andre fordeler ved seg.

Tags: , , ,
Etiketter Treningsprogram |

5 Kommentarer til “Hvordan bli myk”

 1. rebecca Skrev:

  Heei , jeg går på cheerleading å tøyer så ofte jeg kan men jeg får altid strekk etter jeg har tøyd å holdt på med ting og det er i låret på venstre fot og det skjer hver gang , gjør jeg noe galt ? kan dere fortelle meg hva jeg kan gjøre for å ikke få strekk ? et tips ?

 2. woah Skrev:

  Ubalanse i muskulaturen. Gå til noen som kan undersøke deg og å finne svakheter og gi deg et treningsprogram så du kan styrke disse og få en balansert kropp.

 3. aurora Skrev:

  til rebecca: det kan hende du går for fort ned i de forskjellige øvelsene. prøv å puste godt ut når du går ned i øvelsen, og ta deg god tid, også går du sakte men sikkert lengre ned!

 4. sara Skrev:

  hei jeg heter sara og vil bli myk i kroppen for å kunne spagaten jeg prøvde alt men det går ikke an å bli myk jeg lurer på hvordan man blir myk vis man ikke er myk??

 5. Stivi Skrev:

  Jeg er ikke myk i det hele tatt, og jeg tøyer etter hver trening men blir ikke mykere og det vil jeg gjerne bli! Vær så snill tips som funker?

Legg igjen en kommentar: