Hvordan gå ned i vekt

Fra Dagny har vi fått tilsendt disse tipsene på hvordan hun gikk den i vekt.

Jeg har alltid slitt med vekta. Helt siden jeg var jentunge har jeg vært det man kan karakterisere som overvektig. Har prøvd det som er av slankekurer, men innerst inne hele tiden visst at det er trening som skal til. Dørstokkmila er det som alltid har stoppet meg. «Jeg kan jo begynne å trene neste mandag» var gjengangeren i hodet mitt. Jeg trodde nemlig på den tiden at jeg trengte et utrolig ufattelig strengt treningsopplegg for å få noe effekt. Harde løpeturer og svette aerobictimer trodde jeg var en absolutt nødvendighet. Så istedenfor utsatte jeg det og prøvde å «spise meg slank» ved hjelp av diverse slankekurer. Joda det virket innimellom, men jeg fikk alltid vekta tilbake (og vel så det).

Fremgangen min begynte først den dagen en venninde spurte meg om å bli med i marka en søndag. Turen var trivelig og på vei tilbake var vi i godt humør begge to. Praten gikk som den ofte gjør mellom gode venner og etter en stund kom temaet inn på vekt. For å gjøre en lang historie kort så bestemte vi oss den dagen for å gå tur i marka sammen 2 ganger i uka. Et halvt år senere begynte vi å gå 3 turer i uka. Idag har det virkelig ballet på seg. Jeg har til og med begynt å jogge! Noe jeg tidligere hatet å gjøre, og vekta? Jo jeg har litt ekstra her og der enda, men jeg veier idag 10 kilo mindre. Dette har jeg oppnådd med nøyaktig samme kosthold som jeg hadde tidligere. Det som gjorde utslaget for meg var de første regelmessige gåturene. Jeg kom over dørstokkmila og begynte faktisk å nyte det å røre meg.

Tags:
Etiketter Slanking |

2 Kommentarer til “Hvordan gå ned i vekt”

  1. Tonje Skrev:

    kuttet du ned på maten eller no sånn, eller gikk du bare turer? 🙂

  2. ut på tur! Skrev:

    Jeg startet for rett over et år siden som 120 kilo, klarte å komme meg over dørstokkmila og begynne å trene. Har ikke gjort noe særlig annet med kostholdet enn å kutte ned en del på fete sauser. Men jeg har alltid vært «kraftig». Trodde ikke jeg skulle like å trene, men i dag klarer jeg fint å jogge 15 km, og vekta har gått ned til rett over 100 kilo. Har som mål å komme meg ned rundt 10 kilo til.

Legg igjen en kommentar: