Treningssenter Bergen

Oversikt over forskjellige treningssenter i Bergen med nettadresser.

Bergen by har et enormt utvalg av treningssenter. Her er et lite utvalg av treningsmulighetene i byen:
(Sist oppdatert 24.03.2021)

Actic
Actic Bergen holder til i sentrum (Torggaten). Lokaler på 1400 kvadratmeter. Sal med med apparater og frivekter, gruppetrening og kondisjonsutstyr mm. Actic er en landsdekkende kjede, med 22 treningssentre rundt om i Norge.
www.actic.no

SATS
Treningsgiganten har i skrivende stund hele 10 sentre i Bergen. Bergen LHG (Lars Hillesgate 29), Kokstad, Lagunen, Laksevåg, Nesttun, Sandviken, Vestkanten, Wergeland, Åsane og Danmarksplass. Treningssenterkjeden SATS Group er den største senterkjeden i Norden, og har tilsammen ca. 700 000 medlemmer og 250 sentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark.
www.sats.no

Studentsamskipnaden på Vestlandet – Sammen
Sammen har 7 treningssentre å velge i (tilbyr rimeligere medlemskap for studenter og ansatte). City, Fantoft, Lehmkuhl, Kronstad, Studentsenteret, Vektertorget og Årstad. Tilbudet spenner fra vanlige styrkerom til klatring, spinning og Yoga. Les mer om alle tilbudene på:
www.sammen.no/no/bergen/trening

Nr1 Fitness
Treningssenterkjede med flere sentre i og ved Bergen (25 i Vestland fylke). Gruppetrening, styrketrening, PT, bedriftstrening mm. Liker du best å trene på egen hånd, tilbyr kjeden også «Xpress-sentre» uten gruppetreningstilbud til en rimeligere penge. Kjeden har totalt ca. 30 000 medlemmer.
www.nr1fitness.no

Barry’s
Den verdensomspennende amerikanske kjeden Barry’s har to studio i byen. Bergen (Nonnesetergaten 4) og Fana (Kokstadvegen 23). HøyIntensitetsIntervall-Gruppetimer som bl.a. veksler mellom bruk av vekter og tredemølle.
www.barrys.com

Aktiv365
Kjede med 9 treningssentre i og rundt Bergen. Aktiv365 Trening og Spa: Sentrene på Paradis, Sandsli, Straume og Arna har et riktholdig tilbud med bl.a. gruppetimer, styrkeapparater og frivekter (basseng og tennis på Paradis). Aktive365 Express på Kokstad, Kråkenes, Os og Søreide er ubemannede sentre til en rimeligere medlemspris. Aktiv365 Prana tilbyr bl.a. Yoga og Pilates. Les mer om tilbudene på:
www.aktiv365.com

Sissels Trening & Trivsel
Ligger i Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen. Ikke bare et godt utstyrt senter, men tilbyr også gruppetrening, livsstilskurs, solarium og mye mer. 1800 kvadratmeter stort. Innendørs parkering. Hører til Sprek og Blid kjeden.
www.sissels.no

iTrain
Døgnåpent treningssenterkjede med konkurransedyktige priser. Har to sentre i Bergen: Fyllingsdalen (Vardesvingen 1) og Danmarks plass.
www.itrain.no

Scala
Ligger på Landås. Drives av fysioterapeut, og tilbyr et trygt treningskonsept for voksne.
www.scala-trening.no

Spenst Nesstun
Stort treningssenter på 2500 kvadratmeter på Nesttun i Bergen. Rikholding tilbud med bl.a. styrkesal, egen PT-sal, spinningsal, basseng, gruppetimer mm. Spenst Nesstun er en del av Spenst-kjeden, som har 25 treningssentre rundt om i Norge.
nesttun.spenst.no
In Shape Olsvik
Treningssenter på Olsvik i Bergen med bl.a. godt utvalg i saltimer. Personlige trenere, fysioterapeut mm. Kjeden har også et senter på Straume (In Shape Sotra) i nabokommunen Øygarden.
www.in-shape.no

Fitfactory
Spesialisert på privattrening/PT. Trening, livsstilsskurs, kostholdsveiledning mm. Både en til en eller i gruppe. Har 3 sentre: Midtun (Sandbrekkevegen 96), Media City Bergen (Odd Franzens plass 5) og Ytre Sandviken (Hegrenesveien 2). Les mer om hva Fitfactory kan tilby på:
www.fitfactory.no/

Progresjon
Døgnåpent treningssenter i Fyllingsdalen. (I de tidligere lokalene til 24Chilli).
progresjon.no

Energi Treningssenter Laksevåg
Lavpris treningssenterkjede. Styrketreningsal, kondisjonsavdeling, PT mm. til en svært god pris. Kjeden har også sentre i OS og på Askøy. Les mer på:
www.energi-trening.no

Studio Pilates
Treningssenter for deg som ønsker å lære/trene Pilates (nærmere bestemt Fysio-Pilates). Tilbyr også fysikalsk behandling og en-til-en-opplæring. Har egne kurs for gravide.
www.studiopilates.no

Bergen TennisArena
Paradis Tennisklubb har (i tillegg til tennis) et godt utstyrt treningssenter.
bergentennisarena.no

EVO
Treningssenterkjeden har 3 sentre i Bergen: Nesttun, Nordås og Damsgårdssundet. Kjeden tilbyr medlemsskap uten bindingstid, og har 44 sentre rundt om i landet.
evofitness.no

Fight & Fitness
Treningssenter dedikert til kampsport. Tilbyr også Yoga og Bootcamp. Ligger ved Danmarksplass.
www.trenkampsport.no

Mudo Gym Åsane
Nytt treningssenter på Åsane. I tillegg til styrkesal med bl.a. frivekter, apparater og kondisjospark, tilbyr senteret også gruppetrening med bl.a. kickboksing og boksing. Er en del av Mudu-kjeden.
www.mudogym.no/gym/asane/

Family Sports Club
Treningssenterkjeden har to sentre i Bergen: Åsane og Danmarksplass. Kjeden er en av landets største med 70 sentre.
fsc.no
Frontline Academy Bergen
Kampsport (bl.a. brasiliansk jiu jitsu og muay thai), funksjonell trening, styrketrening, yoga mm.
www.frontlinebergen.no

Pilates Bergen
Individuell- og gruppetrening. Sentral beliggenhet (Strandgaten 10).
www.pilates.no

Se også: Trondheim.

Noen senter som mangler på denne listen? Tips oss gjerne via kommentarfeltet nedenfor.

12 kommentarer om “Treningssenter Bergen”

 1. Du mangler Tali Treningssenter på Nordås – et litt mer personlig treningssenter. Og du mangler Barry’s Bootcamp Bergen – the best workout in the world.

 2. Her mangler AktivXpress på Kokstad.

 3. Og iTrain

 4. Spenst på Midtun
  Evo Fitness Nesttun

 5. Ser ut som et av de største sentrene i Bergen er glemt…. In Shape i Olsvik er på nesten 2.000 m2

  http://www.in-shape.no

 6. Er det noen som vet hvor lenge Actic skal holde til i Sentralbadet, og om det blir svømming der fortsatt, nå etter at den nye svømmearenaen på Nygårdstangen er ferdig?

 7. Spenst Nesttun burde være med på listen.
  Stort nytt treningssenter med basseng og bra studio. God service og priser også

 8. Kampsport som brasiliansk jiu jitsu, muay thai, submission wrestling samt yoga og styrketrening finner dere på Frontline Academy! 🙂
  http://www.frontlinebergen.no

Legg igjen en kommentar

(Din e-postadresse vil ikke bli publisert.)