Hvorfor Pilates?

Mange har etterhvert fått øynene opp for Pilates.

Treningsformen er blitt svært trendy og utøves av veldig mange kjendiser verden over. Dette er egentlig ikke så rart da regelmessig Pilatestrening har svært mange gunstige effekter på kroppen vår.

I dagens samfunn lever mange av oss et stillesittende liv. Vi sitter mange timer foran data og tv, og kjører gjerne bil dit vi skal istedfor å bruke beina. Resultatet blir at ryggsøylen vår forandrer seg og vi får en dårlig holdning. Øvelsene i Pilates hjelper deg å gjenopprette ryggsøylen slik den egentlig skal være, og du får god kroppsholdning.

Veldig mange mennesker sliter med rygg- og andre kroppslige smerter som egentlig stammer fra dårlig holdning. Kroppen blir hele tiden feilbelastet og enkelte deler får for stor belastning.

Pilates trener musklene i hele kroppen din men fokuserer spesielt på kjernemuskulaturen (core) i mage og rygg. Du blir sterk og myk i hele kroppen uten å få store muskler (som mange kvinner ønsker å unngå).

Treningsformen gjør også underverker for psyken din. Mange opplever å føle seg mindre stresset og sover bedre om natta etter å ha trent Pilates regelmessig.

Se også hva er Pilates?

En kommentar om “Hvorfor Pilates?”

  1. Jeg er 5 måneder på vei og trener Pilates to ganger i uken, det fungerer veldig bra!

Legg igjen en kommentar

(Din e-postadresse vil ikke bli publisert.)