Hip Hop og Freestyle/Discojazz

Anonym har sendt oss disse tipsene:

Hip Hop

Hip Hop er et samlebegrep på ulike stiler innenfor sjangeren. Her får du opp pulsen samt at du får danset til flott musikk. Godt for koordinasjon, samt armer, bein og midje. Passer for alle aldre.

Freestyle/Discojazz

Freestyle er den mest økende konkurranseformen i Norge. Her er det høyt tempo som får opp pulsen din. De fleste har klasser som også inneholder styrke og uttøyning. For de alle minste freestyledanserne blir det lagt inn lekedanser for å bedre koordinasjon.

Lær Hip Hop:

(Denne artikkelen er sendt inn av en bruker. For å sende inn dine treningstips klikk her.)

Tags: ,
Etiketter Dans |

6 Kommentarer til “Hip Hop og Freestyle/Discojazz”

 1. Hip hop boy Skrev:

  Hip hop er en livsstil ikke bare en dansegreie! Du må leve det.

 2. hiiphop Skrev:

  couldnt agree more.. hip hop er noe mer. du må leve det, du må føle det.

 3. Leni Regine Skrev:

  Hei , Jeg har danset i hele mit liv som jeg kan huske. Jeg vet i allefall at mit liv er ute på senen og ha det gøy med venner . Jeg danser for og komme meg mere i form og ha det gøy dans er ikke et spill det er trening .
  Takk vist dere hører mit råd

 4. Ida Skrev:

  Det går jo ann å bruke dans som et treningstips også da, uten å ta det til et profesjonellt nivå. Det gjelder jo å starte på en idrett for å komme seg i form og ha det gøy. Hvis man lykkes og liker det så utvikler det seg til noe mer enn bare trening!

 5. th3d Skrev:

  Minst 99% av de som påstår de lever mer eller mindre hiphop livsstil danser ikke i det hele tatt, iallfall ikke så andre ser det. Så det er vel derfor de to hiphopgutta overfor ikke vil at andre skal danse hiphop heller, for da kommer det jo plutselig masse folk som i deres øyne ikke er hiphopere og utklasser dem.

 6. Ida R. Skrev:

  Hei 🙂
  Jeg er 14 år og skal nå på VM i HipHop. Jeg er enige med alle egentlig. Hiphop er noe mer enn bare en dansegreie. Det er noe helt spesielt, du må føle det! Men så tenker jeg også at folk trener mer, hvis det er noe gøy som foregår i treningen. Hvis folk har lyst å danse hiphop for trening, så gjør det. Det gøy, og en bra trening for kroppen. Så kan man ta det mer seriøst når man kommer i høyere nivåer.

Legg igjen en kommentar: