Slik får du six pack

Høres ganske utrolig ut, men disse gutta lover deg nettopp det. Gjør øvelsene hver dag (alle har tid til 8 minutter dagen) og sjekk selv resultatet etter 2 måneder!

Her har du programmet:

(PS! Magemusklene trenger også hvile for å utvikle seg slik som andre muskelgrupper. Selv om videoen anbefaler å kjøre programmet hver dag, kan det være smart å kjøre det f.eks. annenhver dag.)

Les også hvorfor du også må trene kardio og spise riktig for at magemusklene skal vises: Myten om punktslanking. Se også: Kosthold og trening.

Flere ideer til: øvelser for kjernemuskulaturen.

Hver øvelse skal gjøres i 45 sekunder. Ingen pause mellom øvelsene.

1. Crunches. Bena på bakken, hendene bak hodet. (Nedre del av ryggen skal ikke løftes opp fra bakken).

2. Crunches med vri. En hånd bak hodet. Det andre benet og kneet løftes samtidig som du løfter overkroppen på motsatt side (se videoen over for instruksjoner).

3. Samme som punkt 2, men motsatt side av kroppen.

4. Toe touches. Ha knærne om lag 90 grader opp fra kroppen og bena bøyd. Løft overkroppen slik du gjør i vanlige crunches (ikke løft nedre del av ryggen), og strekk armene mot føttene (se videoen over for instruksjoner).

5. Motsatt crunches. Ligg som du gjorde i punkt 4, men med armene ned langs sidene og under baken. Bena i kryss og trekk knærne mot brystet i en rullende bevegelse (se videoen over for instruksjoner).

6. Side crunches. Ligg med bena bøyd og samlet til den ene siden. Hold en hånd på magen på samme side bena er, og motsatt arm bak hodet (se videoen over for instruksjoner).

7. Samme som punkt 6, men motsatt side av kroppen.

8. Push throughs. Ligg som i vanlige crunches, men ligg med knærne vridd til hver side. Hold hendene samlet og strekk disse mellom bena når du løfter overkroppen. (se videoen over for instruksjoner).

9. Leg pushes. Strekk armene ned langs sidene og ha hendene under rumpa. Knærne i 90 graders vinkel med kroppen og press rett opp til baken løfter seg. (se videoen over for instruksjoner).

10. Annenhver vridd curls. Armene bak hodet. Løft vekselvis motsatte fot samtidig som du løfter motsatt side av overkroppen. (se videoen over for instruksjoner).

11. Curls. Hold hendene på magen. Mot slutten hold. (se videoen over for instruksjoner).

Sliter du med motivasjonen? 36 fantastiske sitater som garantert får deg opp av sofaen.

Tags: ,
Etiketter Treningsprogram |

163 Kommentarer til “Slik får du six pack”

 1. Ulrikke Skrev:

  Starter nå i påska. Noen som slenger seg med?

 2. Malen Skrev:

  Får man six pack etter å ha gjort dette programmet annen hver dag i 2 måneder eller funker det bare når man gjør det hver dag i 2 måneder?

 3. Per Skrev:

  Jeg har litt fett på magen men ikke veldig mye, må jeg miste det før jeg kan få six pack?
  Trenger svar fort!!!

 4. Til Per Skrev:

  Jeg vil vi si både ja og nei. Selv om du ikke kvitter deg med magefettet, så vil jo six-packen være under der hvis du trener magemusklene.

 5. Viktor Skrev:

  Akkurat ferdig for første gang!Kjenner det litt i nakken og Halden og blir veldig sliten der:/Noen tips til å bruke nakken og halsen mindre?

 6. cecillie Skrev:

  brenner dette belly fat også? har problemer med belly fat. magen min er liksom heilt flat oppe og så nede på slutten er det ein liten klump. har veldig lust på six pack. har kuttet ut alt det eg et før . no er eg klar til å begynne virkelig. men hjelper dette programet til å brenne belly fat eller bare å få fram abså. veldig takknemlig om eg hadde fått svar.

 7. Mia Skrev:

  Gode resultater av dette jeg 🙂

 8. Daniel Skrev:

  Hvordan får man bort fett i magen?

 9. Daniel Skrev:

  Trener det 2 ganger om dagen
  Du kan se six-packen heftig etter 2 måneder
  Nå er det bare vente til sommeren og få alle chicksa

 10. Johan Skrev:

  Trener dette programmet med 2 dager på rad, så tar jeg en hviledag. På hviledagen, kan jeg da jogge for å få bort fettet? Kan jeg også jogge de dagene jeg tar dette programmet?

 11. Jente Skrev:

  Har en muffinsmage. Trener styrke en dag i uken og to heftige karate treninger. Må jeg trene noe mer i tilleg til dette programmet for å få six pack?

 12. Ella Skrev:

  hjelper denne til å forbrenne fett på magen også?

 13. Gutt Skrev:

  Etter 2 måneder annenhver dag med dette treningsprogrammet, ser du musklene da uten å stramme? Jeg lurer også på om hvordan du trener brystet? Er det mulig med 100-300 armhevinger annenhver dag i 2 måneder?

Legg igjen en kommentar: